Helpdesk services

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en uw branche

Als intermediair wordt u in de aankomende tijd geconfronteerd met veranderende wet- en regelgeving. Dat betreft niet alleen de Wet en Werk en Zekerheid, maar ook de Werkhervattingskas of de regels met betrekking tot het inzetten van zzp’ers. De wet- en regelgeving wordt hierdoor complexer en medewerkers en opdrachtgevers zullen met allerhande vragen komen die betrekking hebben op deze onderwerpen. Het kost u als intermediair veel tijd om u in al deze zaken te verdiepen. Naast vragen omtrent medewerkers kunt u voor dit soort zaken ook terecht bij Online-People. Online-People heeft deze kennis al in huis en kan u desgewenst op de hoogte houden van ontwikkelingen die van toepassing zijn of worden op uw bedrijfsvoering. Daarnaast kunnen er in de branches waar u actief in bent, ontwikkelingen voordoen waar u graag op zou willen inspelen. De helpdesk van Online-People denkt hier graag met u mee om uiteindelijk de juiste oplossing te bieden voor uw bedrijfsvoering.

Toepassing cao-voorwaarden

In bijna alle branches in Nederland zijn collectieve arbeidsovereenkomsten van toepassing. Deze cao’s kunnen ook van toepassing zijn op medewerkers die u in een bepaalde branche wilt inzetten. Omdat het veel tijd vergt om uit te zoeken of er een cao van toepassing is en welke voorwaarden van toepassing zijn op de door u ingezette medewerker, neemt de helpdesk van Online-People dit voor u uit handen. Zo kunt u onderscheid op de werkvloer, ten aanzien van arbeidsvoorwaarden, voorkomen tussen medewerkers die via Online-People of door uzelf worden ingezet.

Complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken

Naast veel voorkomende zaken met betrekking tot de medewerkers die u inzet, wordt u af en toe geconfronteerd met complexere arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook voor deze vragen kunt u altijd terecht bij Online-People. Samen met u zal dan worden gekeken naar een oplossing voor dit vraagstuk. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers die u via Online-People inzet maar ook voor medewerkers die reeds bij u in dienst zijn.