Wij ontzorgen u als intermediair

Door alle ontwikkelingen rondom het nieuwe werken stijgt de vraag naar flexibel personeel. Echter dit levert voor u als intermediair of bouwonderneming veel administratieve lasten op. Daarbij wilt u snel kunnen schakelen en niet belast worden met administratieve rompslomp die veel van uw tijd vergen. Online-People biedt hiervoor maatwerkoplossingen aan.Online-People is vanaf dag 1 loonvolgend en zal Online-People medewerkers conform alle wet- en regelgeving verlonen. Daarnaast is Online-People NEN 4400-1 gecertificeerd, werken wij via de VCU-richtlijnen en werken wij met periodieke WKA-verklaringen van de Belastingdienst. Tevens kan Online-People de verleggingsregeling voor de omzetbelasting toepassen.

Bespaar op uw jaarlijkse kosten voor een account of medewerker personeelszaken/financieel manager en draag uw backoffice over aan Online People. Online People houdt voor u de wijzigingen bij en informeert u op tijd wanneer er zaken veranderen op het gebied van de arbeidsbemiddeling en de daarbij behorende wetgeving.

Maatwerkoplossing voor arbeidsvoorwaarden

U kunt bepalen welke arbeidsvoorwaarden op de medewerkers van toepassing zijn zodat Online-People voor u, maar ook uw klanten een maatwerkoplossing kan aanbieden. Zeker voor medewerkers die op projectbasis werken, is het voor u aantrekkelijk om door Online-People gefaciliteerd te worden. Zo kunt u scherp de markt bewerken.Daarnaast bent u gevrijwaard van aansprakelijk ten aanzien van de Wet ketenaansprakelijk en kunnen medewerkers voor vragen altijd terecht bij Online-People.

Meer weten?

Kortom u kunt als intermediair naar uw opdrachtgevers een scherpe prijs bieden en u bent ervan verzekerd dat u volledig ontzorgd wordt. Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, vul het contactformulier in of bel met 085-0719199.