Uitbesteden van werkgeverschap

Bij Online-People kunt u ervoor kiezen om het werkgeverschap uit te besteden. Dat houdt in dat u het juridisch werkgeverschap overdraagt aan Online-People. Uw opdrachtgever blijft de medewerker op de werkvloer aansturen en alle andere zaken die behoren tot het werkgeverschap komen te liggen bij Online-People. Daarbij bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan.

U kunt dan denken aan:

  • Contractenbeheer: vanaf het moment dat u een medewerker heeft geworven zorgen wij voor het contractbeheer, zoals arbeidsovereenkomsten, maar ook aanvullende zaken die op de desbetreffende medewerker(s) van toepassing zijn. Daarbij adviseren wij u welke type contract het beste aansluit bij werkzaamheden van de medewerker en de looptijd van de werkzaamheden.
  • Alle zaken omtrent de verloning en pensioen van de medewerkers: zodra alle contracten digitaal zijn ondertekend, zorgt Online-People ervoor dat medewerkers op de juiste wijze worden verloond. Het betreft niet alleen de verloning, maar ook afdrachten aan de Belastingdienst of het pensioenfonds. Alle systemen waar u als intermediair inzicht in wilt hebben zijn overal online beschikbaar.
  • Alle zaken omtrent verzuim en ziekte van de medewerkers: niet alleen als de medewerker aan het werk is. Ook als de medewerker dreigt te gaan verzuimen, of al verzuimt, ontzorgt Online-People u. Indien er sprake is van langere verzuim tracht Online-People door middel van hersteltrajecten de medewerker weer actief in te zetten.
  • Facturatie en debiteurenbeheer: Online-People ontzorgt u als intermediair niet alleen om zaken op het gebied van werkgeverschap. Facturatie en debiteurenbeheer nemen veel van uw kostbare tijd in beslag. Uw facturen worden verstuurd met uw bedrijfslogo en -gegevens, zodat dit naar uw klanten een professionele uitstraling geeft. Ook debiteurenbeheer is op een professionele wijze ingericht, een van de mogelijke opties is via automatische incasso. Dit versnelt het proces van de afhandeling van uw margefactuur.
  • Factoring; Online People geeft u de mogelijkheid om ook van deze dienstverlening gebruik te maken. Hiermee beschikt u eerder over uw geld en kunnen investeringen eerder worden gedaan.

Maatwerkoplossingen

Afhankelijk van uw wensen en behoeften biedt Online-People u maatwerkoplossingen aan, zodat u zelf kunt kiezen op welk vlak u ontzorgd wilt worden. Door uw samenwerking met Online-People heeft u de allocatiefunctie en draagt Online-People de risico’s op juridisch en financieel gebied. U bespaart niet alleen op loonkosten of aanverwante kosten, maar ook op overheadkosten. U kunt zich volledig kunt richten op commerciële activiteiten, terwijl u er zeker van bent dat u geen risico’s meer loopt op het gebied van het werkgeverschap.
Laten we samen gaan ondernemen!

Bereken hier uw voordeel, vraag een offerte aan.